3-daags Solo Retreat | Zwiertent

In verbinding met jezelf. Doen wat goed voelt. Hier kom je in contact met datgene wat voor jou belangrijk is. Wij nodigen je uit voor een reis naar binnen. Uit je hoofd in je lichaam. Ver weg van de dagelijkse beslommeringen. Maak ruimte voor jezelf in de natuur, aan de Vinkeveense Plassen.

In de luxe Zwiertent vind je twee opgemaakte boxspring bedden die je zelfs kunt verwarmen. Comfort onder de sterrenhemel dus! Je deelt de Zwiertent met één andere deelnemer. Dit kan degene zijn met wie je samen reserveert óf een andere deelnemer die ook alleen komt, en het gezellig vindt om de tent met jou te delen :)

In de tent is een koelkast aanwezig. In het badhuis vind je mini badkamers met een regendouche en waskom.

Nog maar 60 beschikbaar!

3-daags Solo Retreat | Zwiertent

Sarah

"Nooit verwacht zo diep ontspannen te zijn, van slechts 3 dagen focussen op je jezelf. Nog nooit zo iets gedaan en zou het zo weer doen. De telefoon is de social box niet uitgeweest. Middels de yoga en de betoverende sound healing mijn lijf weer met mijn hoofd weten te verbinden. Positief en vol energie ga ik de rest van de week in en kan niet wachten op snel weer te komen zwieren!"

Anne

"Heerlijke plek, fijn huisje en mogen varen vond ik heerlijk. Ik was niet erg bekend met yoga dus deze hernieuwde kennismaking was goed. Het ijsbad was een uitdaging maar heb het gedurfd! Verder prachtige omgeving om te fietsen en vogels te kijken. Sfeer was er fijn, gemoedelijk en vriendelijk."

Marcel

"Wat een fijne plek! Ik ben er geweest tijdens de solo retreat en dat is een dikke aanrader! Fijne mensen en lekker eten!"