Solo Retreat | Gedeeld Havenhuisje

In 3 dagen weer helemaal in verbinding met jezelf.

Je deelt je Havenhuisje met een andere solo reiziger. Er is een eenpersoonsbed aanwezig en een tweepersoonsbed.

Als je samen komt en je Havenhuisje wil delen, geef dan bij "Opmerkingen" aan met wie je het huisje wil delen. Het is wel belangrijk dat de persoon met wie je het huisje gaat delen ook snel boekt. Je kan het ook aan ons overlaten om je in te delen met een like minded solo reiziger.Solo Retreat | Gedeeld Havenhuisje

Sarah

"Nooit verwacht zo diep ontspannen te zijn, van slechts 3 dagen focussen op je jezelf. Nog nooit zo iets gedaan en zou het zo weer doen. De telefoon is de social box niet uitgeweest. Middels de yoga en de betoverende sound healing mijn lijf weer met mijn hoofd weten te verbinden. Positief en vol energie ga ik de rest van de week in en kan niet wachten op snel weer te komen zwieren!"

Anne

"Heerlijke plek, fijn huisje en mogen varen vond ik heerlijk. Ik was niet erg bekend met yoga dus deze hernieuwde kennismaking was goed. Het ijsbad was een uitdaging maar heb het gedurfd! Verder prachtige omgeving om te fietsen en vogels te kijken. Sfeer was er fijn, gemoedelijk en vriendelijk."

Marcel

"Wat een fijne plek! Ik ben er geweest tijdens de solo retreat en dat is een dikke aanrader! Fijne mensen en lekker eten!"